Lazarine Élettár - Sunrider Mintabolt

Telefon: 0682/311-587 és 0630/936 55 53

Cím: 7400 Kaposvár, Fő u. 12.

E-mail cím: gombos.erzsebet@vipmail.hu

Honlap: http://www.sunrider.com/Hng/Home

Nyitvatartás

Hétfő

10-14

Kedd

10-14

Szerda

10-14

Csütörtök

10-14

Péntek

10-14

Szombat

zárva

Vasárnap

zárva

+) Bejelentkezés alapján egyéb időpontokban!

Bemutatkozás

Lazarine Élettár - Sunrider Mintabolt Kaposvár, Fő utca 12.
A Lazarine Élettár Somogy megye egyetlen Sunrider mintaboltjaként hivatott kiszolgálni mindazokat, akik tudatosan és preventív módon szeretnék megőrizni egészségüket, szépségüket. A Sunrider a legjobb termékeket kínálja az egészség védelmére, amelyek megismeréséhez és megfelelő alkalmazásához a Lazarine Élettár tulajdonosa, Gombos Gusztávné szolgál segítséggel garantált szakértelemmel és tapasztalattal.

Az Élettárban valamennyi, a Sunrider Hungary által hivatalosan forgalmazott termék elérhető, amelyek között tápláló élelmiszerek, kozmetikumok, a testápolás magas minőségű készítményei és élsportolóknak kifejlesztett preventív táplálékok szerepelnek.

A Sunrider rövid története:
Sunrider® International 1982-es alapítása óta egy igazi nagyvállalattá nőtte ki magát, ismert és meghatározó gyártó a természetes táplálékkiegészítők piacán. A cég központja az Egyesült Államok nyugati partvidékén, a Kaliforniai Torrance-ben található, de ma már vannak gyáraik a világ számos pontján. Alapítói a keleti képzettségű gyógyszerész Dr. Tei-Fu Chen és a nyugati orvoslásban képzett felesége Dr. Oi-Lin Chen, valamint egy amerikai orvos Dr. K. Dean Black Ph.D. Az alapítók büszkék arra és fontosnak tartják, hogy ma is személyesen ellenőrzik a termékek fejlesztését és gyártását, ezzel biztosítva a megfelelő minőségi színvonalat. 

 

► Nézd meg partnereink legújabb ajánlatait:

http://kaposvar.hetiakciok.hu/aktualis-akciok

Olvasd el hasznos és érdekes cikkeinket Iránytű rovatunkban:

http://kaposvar.hetiakciok.hu/iranytu

Hirdetnéd, reklámoznád vállalkozásod? Várunk több mint 100 kaposvári partnercégünk közé:

https://hetiakciok.hu/hirdetes/kaposvar/


fel