Illés Nyílászáró Kereskedelmi Kft.

Telefon: 06303119610

Cím: 7274 Kazsok, Petőfi u. 18.

E-mail cím: illbela@vipmail.hu

Facebook: https://www.facebook.com/IllesKft2018/?ref=br_rs

Nyitvatartás

Bejelentkezés alapján

Bemutatkozás

Cégünk nyílászáró értékesítéssel foglalkozik

Ha régi nyílászáróit szeretné kicseréltetni, vagy csak ajtót-ablakot szeretne vásárolni, akkor jó helyen jár. Kérem nézze meg bejárati ajtó és ablak választékunkat, valamint válogatott darabokból álló bontott nyílászáró galériánkat Facebook oldalunkon: Illés Nyílászáró FB vagy csoportunkban: Illés Nyílászáró FB csoport.
 

A termék kiválasztása

Ha megfelel az ár és a minőség, csak annyit kell tennie, hogy kapcsolatba lép velünk telefonon vagy üzenetben, és a többit mi elintézzük Önnek. Első körben INGYENESEN szakmai tanácsot adunk Önnek, és segítünk kiválasztani a kívánt célra legmegfelelőbb típusú termékünket.
 

Átvétel

Új termékeink esetén számítógépe elől kiválaszthatja a legszimpatikusabb modellt, és bontott nyílászáróink galériáját is folyamatosan frissítjük. Ha szeretné több 100 darabból álló raktárkészletünket megtekinteni, jöjjön el személyesen kazsoki telephelyünkre! Igény esetén házhoz is szállítjuk Önnek az új ajtót, ablakokat.
 
Cégünk elhivatott, hogy munkánk által minél több családnak lehetősége legyen modernebb, energiafelhasználás szempontjából gazdaságosabb, szebb nyílászárókat beépítenie otthonába. A megrendelő kérésének megfelelően bármilyen méretű, színű, típusú új műanyag ajtót és ablakot le tudunk gyártani, de emellett nagy hangsúlyt fektetünk a bontásból származó nyílászárók értékesítésére. Ez amellett, hogy környezetvédelmi szempontból értékes folyamat, kisebb anyagi kerettel rendelkezők számára is lehetővé teszi a házak, lakások korszerűsítését.
 
Termékeinket Magyarország-szerte szállítjuk vagy szerződéses partnerünkkel küldjük el Önnek. Nézze meg Vevőink című menüpontunkban elégedett vásárlóink galériáját.
 
Illés Nyílászáró Kereskedelmi Kft. | Heti Akciók Kaposvár
Illés Béla ügyvezető igazgató

Legutóbbi ajánlataink


fel