Kóstold le ismét a Borháló Kaposvár legújabb borait!

ingyenes
Az akció érvényes: 2017. 07. 27. - 2017. 07. 29.

ÚJ BOROK ÉRKEZTEK a Borháló Kaposvári üzletébe!

Szeretnénk megismerni a véleményét, teszteljük együtt az új beszerzéseket ebben a hónapban is! Új tételeink Dél-Balatonról és a Mátrából érkeztek, térjen be hozzánk július 27-29. között (csütörtök-péntek-szombat), hogy megkóstolhassa őket! 

Ossza meg velünk benyomásait, várjuk szeretettel nyitvatartási időben az alábbi friss borokkal.
 
Várszegi Fahordós Chardonnay 2016 
A borban a Várszegi Chardonnay-tól  megszokott tökéletes eleganciát és a Balaton sokszínűségét fedezhetjük fel.  Színe aranysárga, illatában először a pincészettől már megszokott fajtajelleges  banán és ananász aromákra figyelhetünk fel, majd a fahordós érlelésnek  köszönhetően intenzív vanília kápráztat el. A tétel 1/3 része reduktív, 1/3  része másodtöltésű amerikai tölgyből készült hordókban,1/3 része pedig magyar  tölgyű hordókban volt fél évig. Minimális édességérzet adja a gerincét a bornak.  Elegáns, kellemes savakkal párosulva. Egyenes, dinamikus bor, kellemesen üde  lecsengéssel.

Kristinus Sauvignon Blanc 2015 
Illata tiszta, a fajtára jellemzően  kifejező. Azonban érettebb, mélyebb illattal van dolgunk. Kandírozott ananász,  méz, barackbefőtt jellemzik. Ízében visszaköszönnek az illatban ígért jegyek, kiegészülve sárga almával és érett fehér spárgával. Izgalmas bor, amely Magyarországon szokatlan megvilágításba helyezi a Sauvignon Blanc szőlőfajtát.  

Kristinus Cabernet  Sauvignon 2015 
Tiszta, közepes illata bontás után zárkózott, kicsit  fülledt, de szépen nyílik. Fokozatosan bukkannak elő belőle a fűszerek. Fekete  bors, füstölt hús, bőr egy pici animalitás. Érett illat, csokoládéval és fekete  cseresznyével kiegészülve. Kóstolva a bor száraz, intenzív ízében szépen jönnek  az illatban ígért jegyek. Érett, húsos fekete cseresznyével és szederrel búcsúzik a  korty melyben felsejlik az igényes hordóhasználat eredménye a kellemes fekete  csokoládés kesernyésség.

Dubicz Irsai Olivér 2016  
Illatában egy virágzó bodzabokrokkal teli mező  bujasága csábít. Íze bódító, mintha virágcsokorba harapnánk. Magyarországi  Újborversenyen Aranyérmet kapott.
   
Legyen a vendégünk, keressük együtt az igazi kincseket!

Borháló Borkereskedés Kaposvár

Telefon: 06/82 222 494

Cím: 7400 Kaposvár, Honvéd u. 20.

E-mail cím: kaposvar@borhalo.com

Honlap: http://www.borhalo.com/kaposvar

Nyitvatartás

Hétfő

10.00 - 18.00

Kedd

10.00 - 18.00

Szerda

10.00 - 18.00

Csütörtök

10.00 - 18.00

Péntek

10.00 - 18.00

Szombat

09.00 - 12.00

Vasárnap

Zárva

Bemutatkozás

A Borháló Borkereskedés célja a hazai borkultúra népszerűsítése és a minőségű borok széles spektrumának páratlan ár-érték arányú kínálata. A franchise hálózat a 2010-es alapítás óta immár 50 hazai üzletben vállalkozik a minőségi magyar borok kereskedelmére. 2017-ben már az ország 20 borvidékének képviseletében 80 nagy nevű pincészettől és kevésbé ismert kézműves borászattól szerzi be a legszebb borokat.


Kaposváron az ország 46. Borháló borkereskedése nyílt meg 2014 végén. Jelenleg 130 féle folyóbor és 230 féle palackozott tétel érhető el a Honvéd u. 20/B-ben. A pincehangulatú üzletet a szakértő eladói segítség és a kóstolási lehetőség is megkülönbözteti a borbeszerzés megszokott forrásaitól.

 

► Nézd meg partnereink legújabb ajánlatait:

http://kaposvar.hetiakciok.hu/aktualis-akciok

Olvasd el hasznos és érdekes cikkeinket Iránytű rovatunkban:

http://kaposvar.hetiakciok.hu/iranytu

Hirdetnéd, reklámoznád vállalkozásod? Várunk több mint 100 kaposvári partnercégünk közé:

https://hetiakciok.hu/hirdetes/kaposvar/

 

Legutóbbi ajánlataink


fel